Vigye el egy ingyenes tesztkörre a Cisco Webex Asszisztenst – Beszédfelismerő rendszer a jobb Webex Meetings-élményért


 

Bemutatjuk a Webex Asszisztenst

 

Idén jelent meg a Webex Meetings kiegészítéseként a Cisco Webex Asszisztens: az első virtuális meeting asszisztens. Örömmel jelentjük be, hogy a Webex Asszisztens ingyenes próbaverziója mostantól elérhető a Webex ügyfelei* számára. Ami még ennél is jobb, hogy a Webex Asszisztens és a Webex próbaverziója kombinálható a teljes Webex-élményért. A Webex Asszisztens ingyenes próbaverziója mostantól 90 napon át elérhető és június 24-től megrendelhető.

 

 

 


Több virtuális meetingben kell részt vennünk, mint vala, arról nem is beszélve, milyen nehéz összeegyeztetni a magánéletet a hatékony távmunkával. Egy 11 éves kisgyerek apjaként nekem is megyűlt a bajom a munka, a gyereknevelés és a taníttatás egyensúlyozásával. Nem egyszerű, ha mindent otthonról kell csinálnia az embernek. Nemcsak a meetingek beütemezése és lefolytatása okozhat problémát, hanem a jegyzetelés és az események nyomon követése is. Mindannyiunknak elkellhet a segítség, nem igaz? Gondoljon bele, mennyivel megkönnyítheti a meetingeket egy virtuális asszisztens!

Váltsa tettekre a szavakat

 

A Webex Asszisztens az első és egyetlen vállalati, digitális mesterséges intelligenciával ellátott meeting asszisztens a piacon. Olyan, mint egy céges Alexa vagy Siri. Hangvezérléssel segíti a hatékonyabb munkavégzést és meeting-élményt. Többé nem kell jegyzetelnie, teendőket rögzítenie vagy meetingvezérlőket keresnie. A Webex Asszisztens valós időben készít meeting átiratokat, kiemeli a teendőket és jegyzetel.

 

Emellett minden meeting után összegzést küld e-mailben. Használjon hangparancsokat, mint „Rendben, Webex, ezt emeld ki!” vagy „Rendben, Webex, jegyezd fel, hogy küldjem el Karennek az Excel-fájlt!” Meetingen kívüli funkciók is elérhetők, mint a kulcsszó alapú keresés, valamint az átiratok szerkesztése és megosztása a csapattal.

 

Verbális parancsai alapján az asszisztens tettekre váltja a szavakat. Az automatizált, valós idejű feliratozással pedig még a hallássérült résztvevők számára is elérhetőbbek a meetingek.

Biztosított adatvédelem

 

Mint minden Cisco és Webex megoldásnál, most is biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb biztonsági és adatvédelmi beállításokat nyújtjuk. Adatai mindig biztonságban vannak. Minden adat végpontok között van titkosítva. A meetingek átirata közvetlenül a Cisco-n keresztül történik, így a felvételek nem kerülnek külső szállítók kezébe, mint más videókonferencia-program értékesítők esetében. A Webex felvétel- és átiratkészítő folyamata eleget tesz szigorú biztonsági előírásainknak. Minden adatot a Cisco felhőn tárolunk, így végig biztonságban vannak.

 

Izgatottan jelentjük be, hogy meghosszabbítjuk az ingyenes ajánlatunkat és kíváncsian várjuk, mint gondol róla. A próbaverzió engedélyezéséhez keresse fel az illetékes kollégát.

A Rendelési útmutatóban további információt talál arról, hogyan teheti próbaverziós ügyfeleit előfizetéses ügyfelekké. A Nem viszonteladható útmutatóban pedig megtalálja, hogyan hasznosítatja vállalatában a Webex Asszisztenst még ma. Tudjon meg többet és tekintse meg itt a további erőforrásokat.

Itt elolvashatja az eredeti cikket a Cisco Blogon.
1. Válassza ki az országot!